phone viber whatsapp messenger mail Location

VRATITE OSMEH I SAMOPOUZDANJE UZ
ALL-ON-4 I ALL-ON-6 TRETMANE!

Bespalatan Pregled
allon4allon6

All-on-4 All-on-6

All-on-4 i All-on-6 tretmani predstavljaju savremeno rešenje za kompletan gubitak zuba. Ove metode omogućavaju ugradnju stabilnih i trajnih zubnih proteza na samo četiri ili šest implanata, pružajući vam novi osmeh i funkcionalnost u rekordnom roku. Idealan su izbor za one koji žele brzo, sigurno i dugotrajno rešenje za svoje zube.

Zakažite besplatan pregled!

Kako Do Novih Zuba u 6 Jednostavnih Koraka

Jednostavno pratite ove korake i brzo ćete postići rezultate koje ste oduvek želeli.
Naš stručni tim će vas voditi kroz svaki korak ka postizanju vašeg idealnog izgleda.

Korak 1: Zakazivanje Pregleda ili Online Konsultacije

Prvi korak ka vašem savršenom osmehu je zakazivanje pregleda ili online konsultacija sa našim stomatolozima. Ovaj pregled omogućava detaljnu analizu vašeg dentalnog stanja i razgovor o vašim ciljevima.

Korak 2: Planiranje Tretmana

Na osnovu vaših potreba, izrađujemo personalizovani plan tretmana. Plan uključuje sve potrebne korake, od ugradnje implanata do postavljanja proteza.

Korak 3: Ugradnja Implanata

U ovoj fazi, vrši se ugradnja All-on-4 ili All-on-6 implanata, koji će služiti kao stabilna baza za vaše nove zube. Proces je brz i minimalno invazivan. U ovoj fazi pacijent plaća 50% cene rada.

Korak 4: Privremene Proteze

Nakon ugradnje implanata, postavljaju se privremene proteze koje omogućavaju funkcionalnost i estetiku dok se implanti ne integrišu sa kosti.

Korak 5: Period Integracije

Tokom narednih 3 do 6 meseci, implanti se integrišu sa kosti, osiguravajući stabilnost i dugotrajnost. Tokom ovog perioda, redovno pratimo vaš napredak.

Korak 6: Postavljanje Definitivnih Proteza

Nakon što su implanti potpuno integrisani, postavljaju se definitivne proteze. Ovi trajni zubi pružaju vam savršen osmeh i funkcionalnost na duže staze. U ovoj fazi pacijent plaća preostalih 50% od ukupne cene rada.

All-on-4-dental-implants
All-On-6-Dental-Implants
all-on-4-i

Kompletna Usluga: Snimanje Zuba Bez Odlaska na Druge Lokacije

Sve stomatološke usluge, uključujući i snimanje zuba, obavljamo u okviru naše ordinacije. Nema potrebe da idete na druga mesta – sve što vam je potrebno za preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana nalazi se kod nas. Ovo vam štedi vreme i osigurava da dobijete kompletan tretman na jednom mestu, brzo i efikasno.

Obezbeđen Parking za Sve Naše Pacijente

Za vašu maksimalnu udobnost, naša ordinacija obezbeđuje besplatan parking za sve pacijente. Nema potrebe da brinete o pronalaženju parking mesta ili dugom hodanju – parkirajte se direktno ispred naše ordinacije i uđite na pregled bez stresa. Vaše vreme i komfor su nam na prvom mestu.

Kontaktirajte nas

Tu smo da odgovorimo na sve vaše stomatološke potrebe. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije, zakazivanje pregleda ili bilo kakva pitanja.

Naši visokokvalifikovani stomatolozi će kreirati personalizovani tretman prilagođen vašim jedinstvenim potrebama.

Vaše poverenje je naša najveća nagrada.







    Pošaljite upit

    Pozovite nas ili popunite formular ispod. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata.