phone viber whatsapp messenger mail Location

BEZMETALNE KRUNE: PRIRODAN IZGLED I BESPREKORNA ESTETIKA

Bespalatan Pregled
bezmetalne_krune

Bezmetalne Krune: Prirodna Lepota i Dugotrajna Rešenja

Bezmetalne krune predstavljaju savremeni pristup u estetskoj stomatologiji, pružajući pacijentima prirodan izgled i vrhunsku izdržljivost. Ove krune su idealan izbor za one koji žele savršen osmeh bez kompromisa, jer su izrađene od materijala koji omogućavaju besprekornu estetiku i visoku funkcionalnost.

Zakažite besplatan pregled!

Bezmetalne Krunice: Savršen Spoj Estetike i Funkcionalnosti

Nakon što se odlučite za bezmetalne krune, evo koraka koje ćete proći na putu ka svom novom, blistavom osmehu:

1. Pregled i Planiranje

Prvi korak je detaljan stomatološki pregled, gde se procenjuje stanje vaših zuba i desni. Vaš stomatolog će napraviti plan lečenja i odrediti najbolji pristup za ugradnju bezmetalne krune. Tokom ove faze, može biti potrebno snimanje zuba radi precizne dijagnostike.

2. Priprema Zuba

Zub na koji će se postaviti kruna mora biti pripremljen. Stomatolog uklanja oštećeni deo zuba ili stare ispune, a zatim oblikuje zub tako da može primiti krunu. Ukoliko je potrebno, može se dodati nadogradnja kako bi se osigurala stabilnost krune.

3. Uzimanje Digitalnog Otiska

Nakon pripreme zuba, stomatolog uzima digitalni otisak zuba i okolnih struktura. Ovaj digitalni otisak se šalje u zubotehničku laboratoriju, gde se kruna izrađuje prema preciznim merama, kako bi se postiglo savršeno uklapanje i estetika.

4. Privremena Kruna

Dok se vaša trajna kruna izrađuje, stomatolog će postaviti privremenu krunu kako bi zaštitio pripremljeni zub. Privremena kruna vam omogućava normalno funkcionisanje i štiti zub od osetljivosti.

5. Postavljanje Trajne Krunice

Kada je vaša bezmetalna kruna spremna, stomatolog je pažljivo postavlja na zub i proverava da li se savršeno uklapa. Nakon finalne prilagodbe, kruna se trajno cementira na mesto. Proces završava finim podešavanjem zagriza kako bi se osiguralo udobno i prirodno osećanje.

5. Kontrolni Pregled

Nakon postavljanja krune, zakazuje se kontrolni pregled kako bi se proverilo stanje krune i osiguralo da nema problema sa zubom ili zagrizom. Redovni pregledi kod stomatologa osiguravaju dugotrajnost i funkcionalnost vaše nove krune.

Kompletna Usluga: Snimanje Zuba Bez Odlaska na Druge Lokacije

Sve stomatološke usluge, uključujući i snimanje zuba, obavljamo u okviru naše ordinacije. Nema potrebe da idete na druga mesta – sve što vam je potrebno za preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana nalazi se kod nas. Ovo vam štedi vreme i osigurava da dobijete kompletan tretman na jednom mestu, brzo i efikasno.

Obezbeđen Parking za Sve Naše Pacijente

Za vašu maksimalnu udobnost, naša ordinacija obezbeđuje besplatan parking za sve pacijente. Nema potrebe da brinete o pronalaženju parking mesta ili dugom hodanju – parkirajte se direktno ispred naše ordinacije i uđite na pregled bez stresa. Vaše vreme i komfor su nam na prvom mestu.

Kontaktirajte nas

Tu smo da odgovorimo na sve vaše stomatološke potrebe. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije, zakazivanje pregleda ili bilo kakva pitanja.

Naši visokokvalifikovani stomatolozi će kreirati personalizovani tretman prilagođen vašim jedinstvenim potrebama.

Vaše poverenje je naša najveća nagrada.







    Pošaljite upit

    Pozovite nas ili popunite formular ispod. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata.