Gde postaviti filer na licu: Najbolja područja za mladalački izgled

Facijalni fileri, osnov kozmetičke medicine, revolucionisali su pristup nehirurškom podmlađivanju lica.

Sastavljeni pretežno od supstanci poput hijaluronske kiseline, koja se prirodno nalazi u koži, ovi injekcioni tretmani pružaju način za obnavljanje izgubljenog volumena, zaglađivanje bora i poboljšanje kontura lica.

U IN Clinic-u koristimo snagu ovih transformišućih tretmana kako bismo se bavili mestima gde ubrizgavamo filere u lice, ciljajući oblasti koje pokazuju znakove starenja.

Evo nekoliko ključnih područja gde se mogu ubrizgati fileri u lice kako bi izgledali mlađe:

Jagodice:

Povećanje jagodica filerima je ključni element u podmlađivanju lica. Sa starenjem, jagodice gube volumen, što dovodi do udubljenog ili ravno izgleda.

Kada se ubrizgavaju u područje jagodica, fileri ne samo da obnavljaju izgubljeni volumen, već pružaju i suptilan lifting celom licu. Ovaj lifting može da suprotstavi opuštanju kože usled starenja i gravitacije, efikasno vraćajući mladalačke konture.

Osoba koja prima dermalni filer u području jagodica Fileri koji se koriste za jagodice često su gušći, pružajući i volumen i strukturalnu podršku. Kada se izvede ispravno, ovo ne samo da osvežava jagodice već i poboljšava celokupnu ravnotežu lica.

Područje Ispod Očiju:

Područje ispod očiju je jedno od prvih mesta na kojem se primećuju znakovi starenja, sa problemima poput tamnih krugova, udubljenja i vrećica koje postaju izraženije. Fileri se mogu strategijski postaviti u suze rova, područja neposredno ispod unutrašnjih uglova očiju, kako bi efikasno smanjili ove znakove starenja. Bitno je biti pravi kandidat za filere ispod očiju. Nešto tamnije i udubljenje ispod očiju takođe može biti simptom opuštene jagodice. Besplatna sveobuhvatna konsultacija u IN Clinic-u može osigurati da dobijate pravi tretman za svoju brigu.

Ključ ovde je suptilnost – prava količina filera, sa odgovarajućom konzistencijom, može osvetliti područje ispod očiju i učiniti da izgledate odmornije i osveženije. Izbor filera je ključan, jer ovo područje zahteva mekši filer koji se glatko integrise, ne izazivajući oticanje.

Usne:

Povećanje usana pomoću filera postalo je sve popularnije kako bi se poboljšao volumen i definisale konture usana. Cilj nije samo dodati volumen, već to učiniti na način koji je u harmoniji sa ostalim crtama lica.

Filleri se mogu koristiti za ispravljanje asimetrija, definisanje ivice usana i dodavanje strukture i podrške celom području usana na način koji izgleda uravnoteženo i prirodno. Umetnost punjenja usana leži u postizanju ravnoteže – poboljšavanje volumena usana, čuvajući prirodan odnos gornje i donje usne, i obezbeđujući da usne dopunjuju celo lice.

Bore Smejavice:

Rešavanje bora smejavica, poznatih kao linije osmeha, sofisticirana je primena filera koja može značajno osvežiti izgled. Kako ove bore postaju dublje s godinama, mogu učiniti da vaše lice izgleda umorno ili starije.

Person receiving dermal filler to address nasolabial folds

Osoba koja prima dermalni filer za tretiranje nosoglasnih bora Vešto primenjeni fileri mogu izgladiti ove linije osmeha, stvarajući mlađi i osvežen izgled. Tehnika uključuje ubrizgavanje filera na način koji omekšava bore bez preterivanja, čuvajući prirodne izraze lica i izbegavajući preteran izgled.

Jawline i Brada

Povećanje jagodica i brade filerima možedramatično promeniti vaš profil lica i obnoviti mladalački izgled. Strategijsko postavljanje filera na ovim područjima pomaže u definisanju linije vilice, ispravljanju opuštenosti kože ispod vilice i pružanju bolje ravnoteže između crta lica.

Za bradu, fileri mogu poboljšati projekciju i simetriju, doprinoseći ukupnoj harmoničnoj strukturi lica. Ovaj pristup ne samo da poboljšava estetiku donjeg dela lica već može suptilno podići vrat i područje donjeg dela lica, pružajući efekat nehirurškog liftinga lica.

U zaključku, postavljanje filera na ključna područja lica, poput jagodica, područja ispod očiju, usana, vilice… može značajno poboljšati celokupan izgled, pružajući mladalački sjaj i svežinu. Iskusni stručnjaci, poput onih u IN Clinic-u, mogu pravilno primeniti ove tretmane, obezbeđujući prirodne i harmonične rezultate. Ovi nehirurški pristupi nude efikasno rešenje za postizanje željenog estetskog izgleda bez invazivnih procedura.

Pošaljite upit

Pozovite nas ili popunite formular ispod i mi ćemo vas kontaktirati. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata.